Website

Terug naar overzicht:

Inmiddels is het initiatief genomen om de website verder aan te passen en nieuwe functionaliteiten in te bouwen. Als basis hebben wij het ontwerp genomen zoals dat door Roelof Wicherson onder het vorige bestuur al was ontwikkeld. Inmiddels is de website operationeel!

Buiten het algemene deel van de website is o.a. de activiteitenagenda, een nieuws gedeelte en een vraag- en aanbod mogelijkheid toegevoegd. Verder een apart ledengedeelte waarop je alleen als lid zijnde in kunt loggen. Hier kun je foto’s van eerder georganiseerde evenementen bekijken en je aanmelden voor nieuwe evenementen. Gebruik hiervoor je bij ons bekende e-mailadres met het wachtwoord dat je met de nieuwsbrief van januari hebt ontvangen.

GIRONA WEERBERICHT

Recente nieuwsberichten

Scroll naar top