Activiteitenagenda

Terug naar overzicht:

Voor 2021 hebben wij vol goede moed, maar onder voorbehoud, een agenda samengesteld. De eerste activiteit waar wij elkaar weer kunnen ontmoeten staat gepland op zaterdag 30 januari. We hebben het dan over de nieuwjaarsreceptie die wij op een andere manier willen organiseren dan gebruikelijk. De evenementencommissie heeft een mooie coronaveilige wandeling uitgezet op gemakkelijk niveau in de omgeving van Calonge. Na de wandeling biedt de vereniging een drankje met tapas aan en kunnen wij op een hopelijk beter nieuw jaar klinken. Gezien alle beperkingen zien wij af van het organiseren van een uitgebreide lunch. Om je aan te melden klik hier.  

Buiten de vaste activiteiten zoals die ieder jaar worden georganiseerd staan wij open voor nieuwe ideeën op dit gebied. Heb je een leuk idee of suggestie laat het ons weten via info@vnpg.nl of neem contact op met de evenementen commissie evenementen@vnpg.nl.
 
Nog meer goed nieuws te melden. De evenementen commissie heeft versterking gekregen in de persoon van Frits Weel die vanaf nu samen met Anneke de Vroom de activiteiten zal organiseren.

GIRONA WEERBERICHT

Recente nieuwsberichten

Scroll naar top