Betaling jaarcontributie

Terug naar overzicht:

Afgelopen jaren werd de jaarcontributie over het algemeen betaald via een incasso op jouw (Spaanse) bankrekening. De kosten die onze Spaanse bank daarvoor in rekening brengt zijn flink gestegen en bedroegen vorig jaar ruim €.400,-. Om deze kosten terug te brengen kwam onze nieuwe penningmeester Leo van Berkel met een goed idee. Hij heeft een Nederlandse bankrekening geopend op naam van de VNPG waardoor het mogelijk is om de contributie per Tikkie vanaf jouw Nederlandse bankrekening via iDeal te betalen. Je ontvangt dan een whatsapp of e-mail bericht met een verzoek voor een Tikkie betaling. Deze manier van contributie innen is bijzonder eenvoudig en bovendien volledig gratis. Hoewel velen van jullie ongetwijfeld al vertrouwd zijn met een Tikkie betaling ontvang je binnenkort een nadere uitleg over de manier waarop en wanneer de Tikkie betaling wordt ingevoerd.  

Overigens blijft de jaarcontributie ook voor 2021 nog hetzelfde op €18,50 per persoon.

GIRONA WEERBERICHT

Recente nieuwsberichten

Scroll naar top