Stemmen vanuit het buitenland

Terug naar overzicht:

Wil je stemmen bij de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart 2021 maar je bent tijdelijk of permanent in Spanje? 

Dat kan, er zijn 2 mogelijkheden als je bijv. wegens vakantie of werk tijdelijk in het buitenland verblijft:

  1. Je kunt iemand machtigen om namens jou je stem uit te brengen.     Link naar machtigingsformulier om namens jou voor de 2e Kamer verkiezing te stemmen als je tijdelijk in het buitenland verkeert      https://www.denhaag.nl/nl/bestuur-en-organisatie/verkiezingen/kiezers-buiten-nederland/kiezers-buiten-nederland-iemand-machtigen-om-voor-u-te-stemmen.htm
  2. Je kunt zelf je stem per post of email uitbrengen       Link naar registratieformulier om voor de 2e Kamer verkiezing te stemmen als men tijdelijk in het buitenland verkeert              https://formulier.denhaag.nl/Tripleforms/formulier/nl-NL/DefaultEnvironment/scStemmenPerBrief.aspx/Intro

    Woon je permanent in het buitenland dien je je éénmalig te laten registreren
  3. Je kunt dan zelf je stem per post of email uitbrengen. Link naar registratieformulier om voor de 2e Kamer verkiezing te stemmen als men permanent in het buitenland woont.             https://www.denhaag.nl/nl/bestuur-en-organisatie/verkiezingen/kiezers-buiten-nederland/registratie-voor-kiezers-buiten-nederland.htm

    Zorg wel dan dat de gemeente uiterlijk 3 februari 2021 je ondertekende formulier en een kopie van je identiteitsdocument ontvangt.

GIRONA WEERBERICHT

Recente nieuwsberichten

Scroll naar top