Controle van uw huis noodzakelijk

Terug naar overzicht:

Wij hopen dat 2021 ons allemaal uit een moeilijk jaar zal helpen. Velen van u maken zich misschien zorgen dat het nog vele maanden kan duren voordat u kunt terugkeren naar uw huis hier aan de Costa Brava.

De huizen die wij als callCarlos beheren bezoeken wij iedere twee weken. Hierbij doen wij visuele controles maar ook regelmatig technische controles. Het is altijd van groot belang regelmatig zaken als bijvoorbeeld kachels, boilers, airco´s aan te zetten om ervoor te zorgen dat alles blijft functioneren (!)

Met name de laatste maanden met regen en lage temperaturen constateren wij dat veel zaken niet meer functioneren. Maar dit komt natuurlijk ook omdat veel huizen niet bezocht kunnen worden door de eigenaren. Doorgaans kunnen wij dan zelf alles weer werkend krijgen maar het kan ook gebeuren dat de fabrikant moet langs komen om zaken te repareren.

Om ervoor te zorgen dat uw eigendom klaar is wanneer u aankomt, en om u tussendoor gemoedsrust te geven, wil callCarlos zijn gewaardeerde klanten de voordelen van onze HOME-inspectie bieden.

Naast een algemene veiligheidsbeoordeling, omvat de HOME-inspectie een beoordeling van de toestand van elementen zoals constructie en schilderwerk, maar ook essentiële technische aspecten van uw eigendom (water, elektra, verwarming etc.)

We zullen een vrijblijvend taxatierapport bezorgen, zodat u weet of alles in orde is met uw kostbare eigendom. Maar ook welke stappen er nodig kunnen zijn om te garanderen dat uw eigendom volledig is voorbereid zodat u ervan kunt genieten wanneer we u weer kunnen verwelkomen aan de Costa Brava.

Indien u geïnteresseerd bent om uw huis te laten controleren neemt u dan contact met ons op! We zullen er dan voor zorgen dat u zich geen zorgen meer maakt over uw bezittingen aan de Costa Brava!

Enjoy life, we´ll do the rest

www.callcarlos.es
+34 972 963 015
info@callcarlos.es

GIRONA WEERBERICHT

Recente nieuwsberichten

Scroll naar top