Mededeling van het consulaat in Barcelona

Terug naar overzicht:

Actuele informatie coronavirus
Zowel Spanje als Nederland nemen maatregelen die de verspreiding van het coronavirus tegen moeten gaan. Hierbij staat voorop dat op dit moment niet-noodzakelijke reizen door beide landen absoluut worden afgeraden. Reis niet! Dient u toch om een dringende reden te moeten reizen, dan willen wij u er graag op wijzen dat u voor de meest actuele informatie rondom de huidige reisvoorwaarden, algemene COVID maatregelen en verplichte testen en testlocaties, terecht kunt op de algemene website van de Nederlandse Ambassade in Madrid:
Daarnaast is er ook informatie te vinden op de Facebookpagina van de Ambassade:
 
Nacht testlocatie
Voor reizigers die een vroege ochtendvlucht hebben en hiervoor ´s nachts een antigeen sneltest moeten laten afnemen, raden wij aan contact op te nemen met onderstaande kliniek: 
Clinica Creu Blanca
T 93 25 22 522
 
Mocht u verdere vragen hebben over de geldende coronamaatregelen of over algemene consulaire zaken, dan kunt u per mail rechtstreeks contact opnemen met de Ambassade in Madrid via: mad-ca@minbuza.nl of met het Nederlands Consulaat te Barcelona via: info@hcbcn.net.
Voor dringende vragen kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch contact opnemen met het Contact Center van het Ministerie van Buitenlandse Zaken via het volgende telefoonnummer: 91 35 37 500.

Laat een reactie achter

GIRONA WEERBERICHT

Recente nieuwsberichten

Scroll naar top