Sponsor mededeling Madera Holandes

Terug naar overzicht:

Wilt u aanpassingen aan uw huis maar wilt u hier niet teveel geld aan uitgeven?

Corona, we worden er ziek van. Is het niet van het virus danwel van de regels die het ons oplegt en de financiële consequenties.

Inmiddels horen we positieve berichten over werkende vaccins met bijbehorende vaccinatieschema’s. We weten ook dat als het voorjaar komt het virus minder actief zal zijn. Dit alles zal er uiteindelijk toe Leiden dat we weer in een normale levenssituatie terecht komen en dat er zonder twijfel weer volop kunnen gaan genieten.

Vooralsnog moeten we afwachten maar dat betekent niet dat we stil moeten blijven zitten. Stilstand is achteruitgang en juist nu hebben we de tijd om nieuwe ideeën ten uitvoer te brengen en uw huis nog beter uit te rusten voor de komende jaren.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een buitenkeuken of afdak in uw tuin, irrigatiesysteem of een mooie houten familietafel. Misschien wilt u een mooie mozaïek of uw bestaande meubilair een opknapbeurt geven?
Wij als decopuro kunnen u daarmee helpen zonder dat u heel veel geld hoeft te investeren. We hebben oplossingen voor een ieders budget.

Decopuro is een samenwerking van 3 zelfstandig ondernemers, waaronder een aannemer en meubelmaker, gecertificeerd tuinman en een interieurstiliste.
Vrijblijvend komen we graag een keer bij u op bezoek om mee te denken over uw ideeën.

Bel ons nu op 0034682725855 of mail ons op decopurospain@gmail.com voor een afspraak.

Met vriendelijke groet,

Ellen-Marie Janse
www.decopuro.com

Wij bieden een korting van 10% op al onze meubelen en diensten tot april 2021.

GIRONA WEERBERICHT

Recente nieuwsberichten

Scroll naar top