Update corona 7 mei 2021

Terug naar overzicht:

Nu het vaccinatieprogramma goed op gang gekomen is en steeds meer mensen gevaccineerd zijn is het wellicht interessant te weten waar en hoe men een bewijs van vaccinatie kan krijgen.

Middels het programma van de CatSalut   “ lamevasalut” kan je een overzicht van de ontvangen vaccinaties downloaden

Je kunt hiervoor naar de CAP gaan. Zij geven je een code via de SMS waarmee je kan inloggen op bovengenoemde site Deze code is beperkt geldig dus zodra je deze code hebt moet je ook de vervolgstappen maken 

Deze site is in het Catalaans dus hieronder de vertaling stap voor stap voor eenieder die het Catalaans niet machtig is 

  1. Ga naar lamevasalut.gencat.cat/alta   je komt dan op een pagina die” el teu espai de salut digital”  heet
  2. Klik op accedir
  3. Klik op certificat digital
  4. Vervolgens breng je de CIP code in dat is de code op de blauwe pas die altijd begint met de eerste 4 letters van je achternaam gevolgd door een aantal cijfers waarin je geboortedatum verwerkt is ……vervolgens klik je weer op accedir.
  5. Je geeft de code in die je per SMS toegestuurd gekregen hebt in het vakje contraseña
  6. Vervolgens zie je een overzicht van alle vaccinatie die je gekregen hebt in de loop van de tijd dat je bij de CatSalut aangesloten bent. Dit overzicht kun je downloaden en printen en eventueel laten stempelen en of paraferen bij de CAP in je woonplaats.

Mijn ervaring is dat de dames in de CAP je graag helpen met het hele proces als dat niet lukt, maar kies dan een tijdstip waarop het niet druk is ….bv in het middaguur

Marijke Smudde

GIRONA WEERBERICHT

Recente nieuwsberichten

Scroll naar top