Voorjaarswandeling 6 juni 2021

Terug naar overzicht:

Wat gepland stond als Nieuwjaarswandeling is door de ons bekende omstandigheden uiteindelijk op 6 juni een late lenteloop geworden.

We waren niet echt als huppelende koeien die na een winter in de stal de wei in mochten, maar wat wás het leuk om elkaar weer te zien.

De opkomst was groot; maar liefst 62 deelnemers hadden zich aangemeld. Vrolijke gezichten, enkelen aanvankelijk nog met een mondmasker voor.

Doch het feit dat we ’sport’ beoefenden in de buitenlucht plus dat het een gezelschap van voornamelijk gevaccineerden betrof, maakte dat we ons weer zonder masker durfden tonen.

Het was ook een stuk makkelijker praten!. 

Op voorstel van Anneke de Vroom had de evenementencommissie twee wandelingen in Calonge uitgezet, een van een uur en een van een half uur.

De start ging langs de “vloeibare“ achterbak van Stan’s auto; voor alle deelnemers was er een gekoeld flesje water.

Het parcours was goed begaanbaar en liep over smalle en bredere paden langs schilderachtig groen, fruitbomen, wijngaarden en tussen de bomen mooie vergezichten.

Dartele kippen kwamen voor ons uit de ren.

Langs een diversiteit aan huizen liepen we weer terug het oude dorp in.

De groep die een half uur wandelde deed onbedoeld extra meters, waardoor we nagenoeg allemaal tegelijk op een groot terras neerstreken. Hier wachtte ons een royale beloning in de vorm van allereerst een glas cava. Daarna drankjes naar wens begeleid door Spaanse tapas die in een behoorlijk tempo aan ons werden geserveerd.

De Vereniging trakteerde ter gelegenheid van ons weerzien, waarvoor dank. 

Het gezelschap raakte niet uitgepraat.

Gelukkig staat er binnenkort al weer een volgende activiteit gepland.

GIRONA WEERBERICHT

Recente nieuwsberichten

Scroll naar top