Aanmelden als lid

0
jaar bestaan
0 +
leden
0
activiteiten per jaar

Over de VNPG

De leden komen regelmatig bij elkaar op wisselende locaties in de provincie. De bijeenkomsten worden georganiseerd rond een thema en afgesloten met een gezellige borrel of lunch. Daarnaast worden er excursies georganiseerd van uiteenlopende aard.  

Jaarlijks terugkerende bijeenkomsten zijn Nieuwjaar, Algemene ledenvergadring, Koningsdag op 27 april, de Jaarafsluiting en Kerst. Op sportief gebied wordt er een Bowling-, Petanca- en Golftoernooi georganiseerd. Tevens wordt er jaarlijks een mooie en uitdagende auto puzzelrit verreden die je naar onontdekte plekjes van de Costa Brava en het binnenland brengt.

Regelmatig wordt er een nieuwsupdate verzonden en op onze website is de agenda en nuttige informatie over evenementen te vinden. De vereniging ondersteunt ieder evenement met een financiële bijdrage. Ook worden er nuttige links vermeld en is er een banner met links naar onze sponsoren op de website te vinden. 

Waarom lid worden van de VNPG?

Gezelligheid

Kennissenkring vergroten

Informatie uitwisselen

Aanmelden als lid van de VNPG

Vul het formulier zo volledig mogelijk in en druk op versturen. De contributie bedraagt € 18,50 per persoon per kalenderjaar en hiervoor ontvang je jaarlijks een betaalverzoek via ‘Tikkie’. Je zult deze per mail of Whatsapp van onze penningmeester ontvangen. Minderjarige kinderen van leden zijn gratis lid.

De vereniging heeft een tweetal rekeningen, een Nederlandse en een Spaanse. Uiteraard kun je ook het totale bedrag naar onze Nederlandse bankrekening bij de ABN Amro of naar onze Spaanse bankrekening bij de BBVA overmaken. 

  • Ons rekeningnummer van de Nederlandse bankrekening bij ABN Amro is: NL56 ABNA 0814 2045 54 ten name van Van Berkel L.T.M. i.z. VNPG
  • Ons rekeningnummer van de Spaanse bankrekening bij BBVA bank is:
    ES55 0182 8666 6002 0000 0455 ten name van de Asociacion de Los Holandeses de la Provincia de Gerona adres: Apartado 164 17240 Llagostera.
Scroll naar top