Red de aarde (En een paar €uro..)

Terug naar overzicht:

Red de aarde! (En een paar €uro ..) 

Met de steeds toenemende hoeveelheid bewijs van het schadelijke effect dat wij mensen hebben op de wereld waarin we leven, wordt het steeds belangrijker dat we stappen ondernemen om voor onze planeet te zorgen. Het is tenslotte de enige die we hebben en als het wordt vernietigd, is het voor ons allemaal vernietigd! 

Groen elektrisch

In het licht van (woordspeling!) Deze ontwikkelingen werkt callCarlos sinds begin 2019 samen met een van de langst bestaande zonne-energiebedrijven in Catalonië. Dit bedrijf, opgericht in 2012 en gevestigd in La Bisbal, wordt gerund door een familie met meer dan 40 jaar ervaring in de energiesector. Met hun uitgebreide kennis van elk aspect van het leveren van zonne-energie, zullen ze de meest geschikte soorten zonnepanelen uitwerken die nodig zijn om aan uw behoeften te voldoen en deze aanpassen aan uw eigendom. Er is een reeks verschillende soorten panelen beschikbaar die beter bij uw woning passen, afhankelijk van uw gewoonten op het gebied van energieverbruik; Bijvoorbeeld of u een huis heeft dat het hele jaar door bewoond wordt of een huis dat voornamelijk alleen voor vakanties gebruikt wordt, of u wel of niet beschikt over hoog energie-verbruikende installaties zoals een zwembad of airconditioning. Wat uw omstandigheden ook zijn, wij bieden u de meest geschikte installatie. De panelen die ze leveren zijn van Duitse of Canadese merken en hebben een garantie van 25 jaar met weinig of geen onderhoud, afgezien van af en toe een algehele controle. Sommige zonnepanelen zijn discreet uit het zicht op een dak geplaatst Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten om bij uw huis (of bedrijf) te passen en zijn veel esthetischer dan de zonnepanelen van weleer. Sommige modellen zijn verkrijgbaar in ‘sexy’ zwart of andere zijn zelfs ontworpen om op dakpannen te lijken. Verbeterde efficiëntie betekent ook dat de panelen van vandaag niet langer rechtstreeks naar de zon hoeven te zijn gericht en plat of parallel aan uw dak kunnen worden gelegd.

Stimulansen

Als u denkt dat de kosten van zonne-energie misschien niet binnen uw budget vallen, is het misschien de moeite waard om met uw buren te praten! Zonnepanelen kunnen worden geïnstalleerd om aangrenzende gebouwen samen van stroom te voorzien, wat betekent dat de installatiekosten kunnen worden verdeeld en gedeeld, maar de besparingen worden door iedereen gerealiseerd. In lijn met de inspanningen om Spanje ‘groener’ te maken, zijn er ook andere prikkels die u mogelijk kunt gebruiken als u overschakelt op zonne-energie, zoals een verlaging van uw onroerendgoedbelasting van uw gemeentehuis (Ajuntament) als u zonnepanelen hebt geinstalleerd. Natuurlijk is er een hoop bureaucratie betrokken bij het afhandelen van je stadhuis en wat papierwerk om er doorheen te komen, maar zoals altijd callCarlos!

Enjoy life, we´ll do the rest
https://callcarlos.es
+34 972 963 015
info@callcarlos.es

GIRONA WEERBERICHT

Recente nieuwsberichten

Scroll naar top