Champignons op geroosterd broodje met een Aziatische twist
Ingredienten:
– Zachte broodjes opengesneden
– Doosje champignons in plakjes gesneden
– Een eetlepel ketjap
– Een eetlepel Kikkoman Soya saus
– Citroen blaadje ( kaffir lime).
– Asperges puntjes
– Flinke scheut crème fraiche
– Een eetlepel olijfolie
Verhit de olie in een wok of diepe koekenpan.
Bak de champignons met asperges op hoog vuur 5 minuten knapperig gaar.
Zet het vuur laag en voeg de sausen, gekneusd citroen blad en crème fraiche er bij roer het mengsel goed door en laat nog even pruttelen.
Rooster de broodjes en leg ze op een bord.
Schep de champignons er overheen.
Klaar!
Heerlijk voor een lichte lunch of snackje tussendoor.
Eet smakelijk.
Vergeet niet het citroenblaadje er uit te vissen !