Ga naar inhoud Ga naar hoofdnavigatie Ga naar footer

Verslag ALV en Paaslunch 2024

De ledenvergadering werd gehouden in een zaaltje van restaurant La Masia, St.Climent de Peralta. De opkomst stelde zeker niet teleur. Voorafgaand werden deelnemers in de tuin van het restaurant ontvangen met koffie en speciaal uit Nederland ingevlogen Paasbrood. Met het mooie weer was het aangenaam verpozen.

Stan Postmus opende de vergadering. Alvorens de agenda te behandelen vroeg hij een minuut stilte om de leden die ons in het afgelopen jaar ontvallen zijn te gedenken.

Op de agenda onder meer het Jaarverslag van de secretaris en die van de evenementencommissie, de notulen 2023 en de Bestuurssamenstelling. De Jaarstukken zijn gecontroleerd, de begroting is goedgekeurd door de kascommissie en de penningmeester is gedechargeerd.

Zoals bekend hadden Stan Postmus en Thom Claassen te kennen gegeven hun functie van respectievelijk Voorzitter en Vice-voorzitter over te willen dragen m.i.v. de datum van deze ALV vergadering. Stan en Thom werden uitgebreid bedankt voor hun inzet en daadkracht voor onze Vereniging. Zij hebben veel tijd gestoken in het goed op poten zetten van onze actieve vereniging. We hebben nu een goed georganiseerde club en wensen dat zij er lang van blijven meegenieten. Naast dat zij een attentie in ontvangst mochten nemen werd Stan het ere-lidmaatschap van de NVPG toegekend.

Ook werd afscheid genomen van Anneke de Vroom, als lid van de evenementencommissie. Helaas was Anneke niet aanwezig bij deze ALV. Ook voor haar waren er woorden van dank voor haar inzet. Het is goed te weten dat Anneke bereid is als wandelcoach aan te blijven. 

Tijdens de ALV werd als nieuwe Voorzitter Roel van Veggel gekozen en geïnstalleerd. De functie van Vice-voorziter zal Rob Bredeveld op zich nemen. Als ondersteuner voor de evenementencommissie heeft Sophal Meas zich aangemeld.  Je kunt alles over de VNPG en de wijzigingen in het bestuur hier nog even nalezen.

Aansluitend aan de ledenvergadering namen we plaats aan lange tafels in de gezellige ruimte van het restaurant. Vanzelfsprekend stond er kip op het menu en we kregen een eitje op ons voorgerecht, ondanks dat de Paasdagen al waren gepasseerd. Er klonk een vrolijk gekwetter en pas tegen het einde van de middag keerden we terug naar eigen nest nadat hartelijk afscheid was genomen.

We zien uit naar het volgende evenement wat al snel nadert, Koningsdag 27 april.