Ga naar inhoud Ga naar hoofdnavigatie Ga naar footer

Sponsors

Het juiste adres voor financiële producten zoals verzekeringen en hyptheken in Spanje

IFAR is al meer dan 15 jaar een onafhankelijk financieel tussenpersoon voor Nederlandse particulieren en -bedrijven in Spanje.
We werken samen met meer dan 25 verzekeraars en banken in Spanje en kunnen daardoor maatwerk (en kwaliteit) leveren aan onze klanten.

Voor financiële producten zoals verzekeringen en hypotheken in Spanje bent u bij IFAR aan het juiste adres.

EuroEconomics, voor het genieten van zaken doen, leven en sporten in Spanje

Welkom bij het gezelligste boekhoud- en belastingadvieskantoor van Spanje! 

Wij begeleiden professionele buitenlandse bedrijven, vermogende particulieren, exclusieve family offices en bekende topsporters in Spanje. Dit doen we met een team van ruim 100 fiscalisten, juristen, advocaten, boekhouders, salarisadministrateurs, adviseurs en geweldige support medewerkers vanuit acht mooie en gezellige kantoren in de voor buitenlanders belangrijkste regio’s in Spanje.

EuroEconomics heeft aantoonbaar met afstand de hoogste Great Place to Work en Happy Client (Net Promotor) Scores in onze sector in Spanje. Dit klinkt nogal arrogant terwijl we dat juist niet zijn. Maar we vinden het absoluut wél belangrijk om een goede werkgever te zijn. En een goede Ambassadeur Archieven | VNPGdraagt weer extra bij aan onze klantvriendelijkheid, waarmee we ook met afstand de hoogste score in Spanje hebben. 

Het streven naar deze nummer één posities is verankerd in ons ISO gecertificeerde kwaliteitsmanagement.
Al met al proberen we het naar onze zin te hebben met onze collega’s, leveranciers en relaties.

Veel Nederlandse instanties verwijzen aan ons door, wij zijn daar uiteraard dankbaar voor. Wij doen graag wat terug en sponseren met een warm hart vele Nederlandse initiatieven in Spanje, waaronder in Girona de jaarlijkse autorally van de VNPG.

Veel dank van Team EuroEconomics aan de VNPG voor alle mooie initiatieven!

Selva Digital. Digitale strategen uit Calonge.

Wij zijn Selva Digital! Genoemd naar de weelderige jungles (zoals de digitale wereld af en toe over kan komen), straalt een energie uit die net zo fris en dynamisch is als de Middellandse Zeebries die door de straten van Calonge waait. Onze onderneming, gelegen in het hart van deze idyllische Spaanse gemeente, heeft zich snel gevestigd als een ware pionier in de wereld van digitale strategie en webontwikkeling.

Een van de meest indrukwekkende prestaties van Selva Digital is de creatie van de website voor de Vereniging voor Nederlanders in Girona. Met een perfecte mix van creativiteit en functionaliteit heeft Selva Digital een digitale thuisbasis gecreëerd voor de Nederlandse gemeenschap in Girona. De website weerspiegelt niet alleen de levendige cultuur en diversiteit van de Nederlandse expats, maar biedt ook een intuïtieve gebruikerservaring die de interactie en betrokkenheid stimuleert. De website heeft een modern design waarmee zij nog jaren vooruit zullen kunnen! Daarnaast beheren wij de domeinnamen en hosting voor de VNPG. Zo hebben zij een website die op een veilige server draait en maken zij probleemloos gebruik van verscheidene e-mailadressen.

We danken de VNPG voor het vertrouwen in Selva Digital en hopen dat onze duurzame samenwerking nog lang mag duren!

callCarlos. Enjoy life, we’ll do the rest!

Welkom in de Costa Brava en welkom bij callCarlos!
Nu je in de Costa Brava bent, is het begrijpelijk dat je vooral gewoon wilt genieten van je huis en de omgeving.

Bedrijven zoeken die je kunnen helpen in een nieuwe omgeving is moeilijk. In het buitenland is er meer onzekerheid als je bijvoorbeeld de taal niet spreekt of geen referenties hebt. Dit betreft niet alleen aannemers, maar ook adviseurs, persoonlijke assistenten en schoonmakers. Gelukkig hebben wij daar de oplossing voor!

callCarlos is het bedrijf aan de Costa Brava dat gespecialiseerd is in het ontzorgen van haar klanten. We bieden niet alleen geweldige diensten, maar we hebben ook een uitstekende klantenbinding. Iedere klant is bij ons bij naam bekend, niet bij nummer. Verder spreken we bij callCarlos vijf hoofdtalen om het je makkelijker te maken: Nederlands, Engels, Castiliaans Spaans en uiteraard Catalaans. Ook hebben we collega’s die (Marokkaans) Arabisch en Duits spreken.

Wat doet callCarlos?
Je stelt waarschijnlijk nog steeds de vraag: “Maar wat doen jullie precies?”. Die vraag is best lastig te beantwoorden omdat er bijna niets is dat we niet doen. De slogan die we gebruiken bij callCarlos is: “Enjoy life, we’ll do the rest!”.

Wij zijn gespecialiseerd in alle aspecten van het beheer van de woning en andere bezittingen hier in Spanje. Onze missie is om je te helpen met alles wat je wilt uitbesteden. Naast de problemen die met je huis te maken hebben, bieden we ook onbeperkte persoonlijke diensten. Deze variëren van het helpen met officiële documenten met betrekking tot het emigreren naar Spanje tot bijvoorbeeld het regelen van een privé kok mocht je die nodig hebben. Jij vraagt ​​en wij leveren. Ook ondersteuning bij de aan –of verkoop van een huis, niets is ons te gek! Je zou ons kunnen omschrijven als je persoonlijke assistent.

callCarlos is het bedrijf wiens telefoonnummer je in je telefoon moet hebben! Met dat ene handige nummer kun je ons bellen voor alles wat je nodig hebt. Als we de service niet zelf leveren, zoeken we altijd een bedrijf dat je het beste kan helpen en treden wij op als jouw woordvoerder.

Hoe doen we dat?
Bij elke opdracht of aanvraag die we krijgen, beoordelen we of de klus door onszelf kan worden uitgevoerd of dat we op zoek moeten naar de meest geschikte professional. De kleinere klussen voeren wij grotendeels zelf uit. Sommige andere opdrachten krijgen de beste lokale leverancier voor de klus toegewezen. De criteria voor het werk zijn afhankelijk van jou als klant, afhankelijk van jouw prijs- en/of kwaliteitseisen. Wij gaan aan de slag zodra wij jouw aanvraag schriftelijk of telefonisch hebben ontvangen. Voor alle klussen boven de € 250,- bieden wij een offerte aan. Voor kleinere klussen met een lagere waarde rekenen wij op basis van nacalculatie.

callCarlos bespaart je tijd, zodat je jouw tijd aan iets anders kunt besteden.

Baggers Verzekeringen. Beroemd om de Service!

Baggers Verzekeringen Spanje is sinds 2010 aanwezig in Spanje. Eerst als onderdeel van het Nederlandse advieskantoor. Maar na verkoop van de activiteiten in Nederland volledig actief in Spanje, met het kantoor in Sant Feliu de Guixols. Het is prachtig hoe we nu ook in Spanje, Nederlanders kunnen adviseren en begeleiden op het gebied van verzekeringen.

Wij zijn een onafhankelijk kantoor dat samenwerkt met verschillende Spaanse verzekeraars. Het is belangrijk dat je als adviseur die verzekeraar voor je klant kunt kiezen die het beste uit de vergelijking komt. Op zich is dit in Spanje uniek, waar 96% van de adviseurs ‘gebonden’ is aan één verzekeraar, zoals vrijwel alle banken en de meeste assurantie-adviseurs. Het is onze doelstelling om een zo volledig mogelijk pakket aan te bieden, tegen een redelijke prijs.

En na het afsluiten van de verzekering stopt het niet; ook in geval van schade zijn wij aanspreekpunt van onze relaties. Niet voor niets is onze slogan ‘Beroemd om de Service’.

Een verzekeringspolis en de bijbehorende voorwaarden zijn vaak stevige kost. Hierdoor bieden wij onze relaties naast een polis in het Spaans of Catalaans, deze meestal ook aan in het Nederlands, Engels of Duits. Graag dat wij in overleg met u uw huidige verzekeringspakket beoordelen en u adviseren inzake eventuele wijzigingen, aanpassingen,  of het oversluiten van het pakket naar een andere verzekeraar.

Wij verzekeren u dat u bij ons in goede handen bent.

Home Costa Brava

Welkom bij Home Costa Brava, uw partner in woningverkoop!
Als u op zoek bent naar een betrouwbare makelaar om uw woning aan de prachtige Costa Brava te verkopen, staat Home Costa Brava klaar om u te begeleiden bij elke stap van het verkoopproces.  Met onze diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt en ons uitgebreide netwerk van potentiële kopers, bieden wij een persoonlijke en professionele aanpak die afgestemd is op uw behoeften en wensen. Of u nu een villa, appartement of een ander type woning bezit, wij hebben de expertise om uw vastgoed met succes te verkopen.

Wat Home Costa Brava onderscheidt:
1. Deskundig Advies: Miranda Bastiaanssen begrijpt dankzij haar 24 jaar ervaring de unieke kenmerken van de Costa Brava en kan u voorzien van deskundig advies om uw woning optimaal te presenteren en te positioneren voor een snelle en rendabele verkoop.
2. Gratis Waardebepaling: Wij bieden een gratis waardebepaling van uw woning aan, zodat u een realistisch beeld krijgt van de waarde van uw eigendom in de huidige marktomstandigheden.
3. Marketing op Maat: We maken gebruik van geavanceerde marketingstrategieën en –kanalen om uw woning onder de aandacht te brengen van potentiële kopers, zowel lokaal als internationaal. Van professionele fotografie en videografie tot gerichte online en offline promotie, we zorgen ervoor dat uw eigendom opvalt in de markt.
4. Groot Netwerk van Samenwerkingspartners: Dankzij ons uitgebreide netwerk van samenwerkingspartners, waaronder makelaars, architecten en juridische experts, kunnen wij u voorzien van een breed scala aan diensten om het verkoopproces soepel te laten verlopen. Wij werken nauw samen met collegamakelaars om uw woning te presenteren aan een breder publiek en om potentiële kopers te bereiken die mogelijk al in contact zijn met andere makelaars. Soms verkopen we zelfs woningen voordat deze op de markt verschijnen. Door deze actieve benadering en directe communicatie met toekomstige kopers, kunnen we optimale resultaten behalen voor onze cliënten.
5. Meertalige Dienstverlening: Ons team spreekt meerdere talen waardoor we effectief kunnen communiceren met mogelijke kopers van over de hele wereld. Hierdoor bereiken we een breder publiek en vergroten we de kans op een snelle verkoop tegen de beste voorwaarden.
6. Transparante Communicatie: Bij Home Costa Brava geloven we in open en transparante communicatie. We houden u regelmatig op de hoogte van de voortgang van de verkoop en staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen.
7. Aankoopmakelaar: Mocht u op zoek zijn naar de aankoop van een woning, dan kunt u gebruik maken van onze diensten als aankoopmakelaar. Wij gaan actief op zoek naar woningen die aan uw criteria voldoen, begeleiden u bij bezichtigingen en zorgen ervoor dat het gehele proces zo vlekkeloos mogelijk verloopt.

Aarzel niet om contact op te nemen met Home Costa Brava
Onze website: www.homecostabrava.com of tel. +34 687538511) en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het succesvol verkopen van uw woning.