Ga naar inhoud Ga naar hoofdnavigatie Ga naar footer

EuroEconomics Autorally

Na het Pitch & Put toernooi vindt op donderdag 22 september alweer de jaarlijkse autorally plaats. Ook dit jaar weer gesponsord door EuroEconomics.

De winnaars van vorig jaar, Marga Berbers en Petra de Vries, zullen ons ook dit jaar ongetwijfeld weer verassen met een mooie route door het prachtige landschap van Girona. Het enige dat zij vooralsnog bekend hebben gemaakt is de startlokatie. Dat is Hotel Barcarola gelegen op s’Agaro in Sant Feliu de Guixols. Bij velen van jullie bekend als het v.d.Valk hotel.

Vanaf daar zullen wij starten, maar niet voordat wij van een kopje koffie met een verse croissant hebben genoten. De startvolgorde wordt mede bepaald door de plaats waar u vandaan komt. Deelnemers die dichtbij wonen starten als eersten, degenen die van verder weg komen starten als laatsten. En zoals altijd eindigt de rally bij een restaurant waar er een heerlijke lunch zal worden geserveerd.

Dank zij de genereuze sponsorbijdrage van EuroEconomics bedraagt de prijs voor deelname voor leden €40,- en voor introducees €50,-.

Je kunt je voor deelname uitsluitend opgeven via het aanmeldformulier. Na aanmelding ontvang je direct een bevestiging van deelname en de keuzes die je hebt aangegeven. Geen bevestiging ontvangen? Check dan het aanmeldformulier nogmaals of alle gevraagde gegevens juist zijn ingevuld of neem contact op via info@vnpg.nl.

Meer informatie over startplaats, startvolgorde en andere bijzonderheden volgt in de tweede week van september.

Organisatoren:
Marga Berbers
Petra de Vries

Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan