Ga naar inhoud Ga naar hoofdnavigatie Ga naar footer

HomeCostaBrava Pitch & Put

Je kunt je niet meer aanmelden voor de Pitch & Put.

Alweer voor de 14e keer in successie zal binnenkort het jaarlijkse Dutch Open Pitch&Put toernooi worden georganiseerd. De datum is donderdag 8 september op, evenals vorig jaar, Campo de golf P&P Franciac. zie: http://www.golffranciac.com

Deze mooie en uitdagende baan is gelegen buiten Franciac aan de NII, bereikbaar via de secundaire weg vanaf de afslag luchthaven van Girona of de afslag Caldes de Malavella / PGA. Voor de meesten van jullie is de ligging wel bekend. Of open de route met Google Maps via deze link.

Deelname staat open voor iedereen die een GVB of (golf)handicap heeft of op een pitch en put baan maximaal 90 slagen nodig heeft.

Graag Handicap, bezit GVB of ervaringsgraad vermelden bij je aanmelding.

Voor de leden die nog geen of weinig ervaring op golfgebied hebben wordt er, onder leiding van een ervaren Profesional,  een Golfclinic  georganiseerd waarin de basisvaardigheden van de golfsport worden gedemonstreerd en in praktijk worden geoefend.

Het aantal deelnemers is weer gelimiteerd dus, wie het eerst komt, het eerst maalt.
De inschrijving is gesloten. Datum toernooi is donderdag 8 september, aanvang 10.00 uur.

Na afloop wordt er een uitgebreide lunch geserveerd, bestaande uit 5 voorgerechtjes, als hoofdgerecht keuze uit Solomillo de cerdo of Merluza al horno en een dessert.

Door een ruimhartige sponsor bijdrage van Home Costa Brava bedraagt de bijdrage voor dit toernooi voor de deelnemende leden slechts €30,- en €40,- voor introducees.

Na aanmelding ontvang je direct een bevestiging van deelname en de keuzes die je hebt aangegeven. Geen bevestiging ontvangen? Neem contact op via info@vnpg.nl.

Je ontvangt de indeling en het programma in de eerste week van September.