Ga naar inhoud Ga naar hoofdnavigatie Ga naar footer

Sportdag

De VNPG organiseert een spectaculaire sportieve dag op dinsdag 12 oktober op het terrein van de Golfclub Costa Brava in Santa Cristina d’Aro. Je kun je voor 1 van de 3 activiteiten aanmelden.
 
1. Een golfwedstrijd in het format Texas scramble
Iedere golfer met baanpermissie of hoger kan hier aan deelnemen, dus ook golfers die normaal alleen Pitch&Put spelen. Je speelt namelijk in een team van 4 spelers waarbij iedere speler met zijn slagen bijdraagt aan het eindresultaat. Bij voldoende aanmelding voor deze wedstrijd wordt de hele golfbaan die ochtend speciaal voor ons vrijgehouden.
Maximaal aantal deelnemers is 72. Interesse om mee te spelen? Schrijf je dan snel in.
 
2. Petanca toernooi 
We spelen op de vier naastgelegen banen en je kunt je samen met je partner hiervoor inschrijven. Geen partner? Dan proberen wij je aan een partner te koppelen. Maximaal aantal deelnemers is 32.
 
3. Een wandeling die je door het mooie natuurgebied grenzend aan de golfcourse leid en wordt uitgezet door onze eigen wandelcoach Anneke de Vroom.
 
Tenslotte de gezamenlijke maaltijd met alle deelnemers in restaurant La Masia van het mooie clubhuis. Gastheer Ivan zal zorgen voor een uitstekend verzorgde 3-gangen lunch. Tijdens de lunch zullen de winnaars van de eerst 2 activiteiten bekend worden gemaakt en vind er een tombola plaats. Geef bij inschrijven aan dat je ook graag aan de lunch deelneemt.
 
Dit alles is mogelijk gemaakt door een genereuze bijdrage van onze nieuwe sponsor SolarMente. De exacte deelnameprijs zal ruim vooraf worden doorgegeven aan de leden die zich hebben aangemeld, maar zal door de bijdrage van onze sponsor zéér aantrekkelijk zijn.

Geef je op via dit aanmeldformulier