Ga naar inhoud Ga naar hoofdnavigatie Ga naar footer

Voorjaarswandeling

Op donderdag 16 maart gaan wij een bezoek brengen aan de beeldentuin Parque de las Artes, gelegen net buiten Cassa de la Selva. In het park dat ruim 2 hectare groot is staan meer dan 200 kunstwerken geëxposeerd. Tot voor kort had ons lid Fred Tuijnman de eer om hier 3 van zijn kunstwerken te mogen exposeren. Inmiddels zijn er daar al zelfs 2 van verkocht. Wie beter dus dan Fred Tuijnman zélf kan ons als gids rondleiden in dit mooie kunstpark.

Voor het bezoek begint kunnen wij alvast warm lopen met een korte wandeling door de mooie natuur waarmee het park wordt omringd. Deze wandeling duurt een klein uur en is uitgezet door onze eigen wandelcoach Anneke de Vroom. Goede wandelschoenen en eventueel wandelstokken zijn aan te raden.

Na het bezoek aan het Kunstpark biedt de vereniging een kopje koffie of drankje aan. Verder is er een optie om het bezoek af te sluiten met een menu del dia in één van de lokale restaurants, kosten ± €15,-. Je kunt dit aangeven op het aanmeldformulier.

We verzamelen op de parkeerplaats van het Parque de las Arts om 10.30 uur voor de wandeling en rond 11.30 voor het bezoek aan het kunstpark.
Kosten bedragen slechts €5,-. Kosten optionele lunch ongeveer €15,-.

Klik hier om je aan te melden